Annons

Skällande hundar stör grannar

Lund Två stora hundar skäller dag som natt i hyreshuset i Lund. Det hävdar en av grannarna som förgäves har försökt få hyresvärden att göra något åt problemet.
Foto: Pixabay

Hundarna skäller dygnet runt i hyreshuset. Dessutom luktar det avföring i trapphuset. Det menar i alla fall en hyresgäst i Lund som vänt sig till hyresvärden för att få värden att åtgärda problemen.

Hyresvärden har undersökt påståendena om de skällande hundarna och men konstaterar att problemet inte är särskilt stort. Det finns förvisso några hundar i trapphuset som brukar skälla när man kommer in men de tystnar fort. Hyresvärden har också varit i kontakt med den lokala hyresgästföreningen som enligt värden inte heller uppfattat några problem med skällande hundar.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Värden har gjort hembesök i de lägenheter i huset där det finns hundar och inte kunnat upptäcka några ”sanitära” problem heller. Därför har värden avslutat ärendet. ”Vi har gjort allt vi kan göra i rådande stund” skriver värden i ett mejl till miljöförvaltningen i Lund. För det är dit som den klagande hyresgästen nu har vänt sig efter att värden inte har agerat mer på problemet.

 

Annons
Läs också Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar Trakasserad av nazisympatisör - mamman och barnen fick fly sitt hem: "Utbildad att mörda" Skulle göra köttbullar med spikar åt grannens hund – får bo kvar på prov Trodde grannarna var KGB-agenter som stal och rullade svarta föremål – tvingas flytta Vändningen: Efter vittnesmål om taxen Sigvard – kvinnan bor kvar på Östermalm

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.