Annons

Tf vd blir ordinarie vd

Luleå Vd-frågan hos Lulebo är löst. Anna-Stina Nordmark Nilsson tillträder från och med den 1 juli.

Anna-Stina Nordmark Nilsson är sedan augusti förra året tillförordnad vd i Lulebo. Nu är det klart att hon till sommaren blir ny ordinarie vd.

– Styrelsen känner stor glädje över att ha kunnat nå en överenskommelse med Anna-Stina att hon fortsätter som verkställande direktör, säger styrelseordförande Emma Engelmark i ett pressmeddelande.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Hennes erfarenheter från en rad olika branscher både inom privat och offentlig verksamhet är värdefulla för Lulebo i den omställnings- och utvecklingsprocess som bolaget befinner sig i.

-Lulebo är mitt inne i ett stort förändringsarbete som startade då jag tillträdde som tf vd direkt efter sommaren. Det känns bra att kunna driva det arbetet vidare och skapa förutsättningar för att Lulebo ska fortsätta vara en stark aktör på bostadsmarknaden i Luleå kommun, säger Anna-Stina Nordmark Nilsson.

Annons
Läs också Efter två års utredning - sex personer åtalade i Lulebohärvan 43-årig kvinna åtalad efter explosionen i Luleå Tolv år från att förskolan tömdes tills det blir bostäder Lulebohärvan växer – flera företagare har anhållits Gratis att köa i Luleå igen men Mikaelas kötid är förlorad: "Känns surt"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.