HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Västmanländska hyresvärdar nominerade till pris

Västerås Under torsdagskvällen avgörs det vilka bostadsbolag som tar hem fastighetsbranschens pris Kundkristallen. Tre kommunala bostadsbolag och en privat hyresvärd i Västmanland är nominerade i olika kategorier.
Mimer är återigen nominerat till fastighetsbranschens pris Kundkristallen.

Kundkristallen delas ut varje år av kundundersökningsföretaget AktivBo på galan Benchmark Event på Berns i Stockholm. Priserna delas ut till de företag som förbättrat sin service mest under 2017, samt till företagen med bästa resultat i kategorierna service, produkt och profil. En nyhet i år är kategorin bästa nyproduktion.
Till underlag för nomineringarna ligger hyresgästernas egna omdömen, som kommit fram i kundundersökningar som AktivBo gjort.

Flera västmanländska hyresvärdar är nominerade till kundkristaller. Mimer och Willhem har chansen att ta hem priset i klassen Största lyft serviceindex.

Läs ocksåAirbnb ökar men hyresvärdar säger nej

Kungsörs Fastighets AB finns med i kategorin Högsta produktindex och Köpings Bostads AB är nominerat i den nya kategorin Bästa nyproduktion.

Både Kungsörs Fastighets AB och Mimer har tidigare tilldelats kundkristaller.

Läs också Willhem måste mögelsanera lägenheter - annars väntar vite Lägre hyror tydligaste effekten av investeringsstödet Uppsalahem slopar inkomstkrav på hyresgäster Kritik mot Huskurage

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.