HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Willhem: ”Vi vill göra så många som möjligt nöjda”

Linköping Peter Särud, fastighetschef hos Willhem, betonar att ärendet om återvinningsrummet på Stiglötsgatan inte handlar om pengar, utan om trygghet och trivsel.

– I våra kundundersökningar är det många som klagar på de tunga transporterna och vill ha bort dem från gårdarna. Därför försöker vi hitta en bra lösning för återvinning i hela området, säger Peter Särud.

Det kan innebära att sopsorteringsrummen flyttas till utkanterna och att fler får längre att gå.

Läs ocksåWillhem återbetalar överhyra i Trollhättan - "Skönt att de tar sitt förnuft till fånga"Ludvig Möller, förhandlingsjurist på Hyresgästföreningen, och Linda Borg, som bor hos Willhem i Trollhättan och som är ordförande för Hyresgästföreningen i MittVäst gläds åt att Willhem backat och återbetalar överhyran.

– Det är bara en hyresgäst som har klagat på det här. Vi vill göra så många som möjligt nöjda och måste se till hela områdets bästa.

Annons

Han konstaterar att de flesta som bor i villa har betydligt längre än 200 meter till närmaste återvinningscentral.

– Det kan handla om flera kilometer. Så då tycker jag ändå att vi har ganska bra service. 

Annons
Läs ocksåWillhem säger upp avtal och tar ut överhyra: "Chockade"Linda Borg från Hyresgästföreningen är chockad över att Willhem tar ut överhyror.

Gunnel förlorade soptvisten

Läs också En månad efter dramatiska takraset kan Fredrik flytta hem igen Willhem efter takraset: "Vi ska utreda alla tak" Sovrumstaket i Fredriks lägenhet rasade in: "Hade jag överlevt om jag legat i min säng?"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.