Annons

Gör besöket på toaletten lite skojigare

Tips & Råd Pryd din toalettstol med en bild på barnbarnet eller en läskig orm! Här är tipsen som gör det roligare att gå på toaletten och piggar upp ditt badrum.

Små förändringar i inredningen kan skänka en helt annan atmosfär till ditt badrum. Och är du den skojfriske typen finns en uppsjö roliga utsmyckningar för din toalettsits.

Här är Hem & Hyras tre hetaste toalettips:

Annons
ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din
  • Kolla på Ebay och Blocket. Flera stora toalettleverantörer från hela världen säljer roliga och udda sitsar för liten peng här! (Kolla att måtten stämmer överens med din toalettmodell.)
  • Självhäftande texter och motiv är perfekta att använda sig av och är lätt att ta bort från toalettlocket om man flyttar.
  • Är du pysslig? Köp ett lock i trä och dekorera själv med färg, foton, glitter eller bilder. Eller varför inte virka eller sticka ett dekorativt skydd (som var vanligt på 70-talet!)?

Glöm inte att bläddra i bildspelet ovan för inspiration!

Annons
Fakta: Tänk på detta!

Många toalettsitsar passar de flesta toalettmärken. Har du en modernare design på toaletten måste du dubbelkolla måtten.

Det säger juristen:
”Toalettsitsen är hyresvärdens. Vill du ha en annan kan du montera dit en, men spara den ursprungliga, som du sätter tillbaka när du flyttar.”
Susanna Skogsberg, jurist Hyresgästföreningen

Läs också Behåll eller röj? Så kommer du igång med rensningen hemma Maxa tv-myset med rätt prylar, ljus och inredning Håll värmen genom vinterkylan – med rätt inredning och ljus Så får du vackra väggar hemma – med din egen stil Så pimpar du balkongen för våren och sommaren

Trygghet i boendet

Ja!

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.