HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Gör besöket på toaletten lite skojigare

Tips & Råd Pryd din toalettstol med en bild på barnbarnet eller en läskig orm! Här är tipsen som gör det roligare att gå på toaletten och piggar upp ditt badrum.

Små förändringar i inredningen kan skänka en helt annan atmosfär till ditt badrum. Och är du den skojfriske typen finns en uppsjö roliga utsmyckningar för din toalettsits.

Här är Hem & Hyras tre hetaste toalettips:

Läs ocksåFixa balkongen för hösten
  • Kolla på Ebay och Blocket. Flera stora toalettleverantörer från hela världen säljer roliga och udda sitsar för liten peng här! (Kolla att måtten stämmer överens med din toalettmodell.)
  • Självhäftande texter och motiv är perfekta att använda sig av och är lätt att ta bort från toalettlocket om man flyttar.
  • Är du pysslig? Köp ett lock i trä och dekorera själv med färg, foton, glitter eller bilder. Eller varför inte virka eller sticka ett dekorativt skydd (som var vanligt på 70-talet!)?

Glöm inte att bläddra i bildspelet ovan för inspiration!

Fakta: Tänk på detta!

Många toalettsitsar passar de flesta toalettmärken. Har du en modernare design på toaletten måste du dubbelkolla måtten.

Det säger juristen:
”Toalettsitsen är hyresvärdens. Vill du ha en annan kan du montera dit en, men spara den ursprungliga, som du sätter tillbaka när du flyttar.”
Susanna Skogsberg, jurist Hyresgästföreningen

Läs också Vårfixa köket – billigt Så skaffar du trädgård som trångbodd Så får du ordning i garderoben Ge rummet ett lyft med lite färg

Trygghet i boendet

Ja!

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.