Annons
Susanna Skarrie, Chefredaktör/ansvarig utgivare/vd

Hem & Hyra Når fler än någonsin!

Susanna Skarrie

Tack alla kära Hem & Hyra-läsare (och du är en av dem)! Det är ni som gjort att vi på redaktionen fått uppleva vårt allra bästa år någonsin. Och att Hem & Hyra starkt bidragit till att bevakningen av Bostadssverige blivit klart bättre!  

Avslöjandet om de orimliga höga hyrorna på särskilda boenden, orterna med sämst samhällsservice eller barnfamiljer som dukar under när bostadstillägget krävs tillbaka – ämnen har skiftat under Hem & Hyra-året 2021. Tillsammans med gripande berättelser som till exempel Anna som tvingas sälja sig till värden för att familjen ska få bo kvar https://www.hemhyra.se/nyheter/anna-tvingades-salja-sig-till-varden-att-familjen-inte-skulle-vrakas/ eller Jennie som har skulder och tillsammans med sina tre barn vräks trots nollvision https://www.hemhyra.se/reportage/jennies-kamp-for-sina-barn-vraks-trots-nollvision/ har de bidragit till Hem & Hyras mest framgångsrika år någonsin!  

Vi har närmare 270 000 unika sidvisningar varje vecka på hemhyra.se. Det är den högsta siffra vi någonsin kommit upp i, och överträffar våra vildaste förhoppningar. Det är över en miljon sidvisningar i månaden! Oktober månad är vår starkaste månad någonsin, då hade vi 1,4 miljoner sidvisningar – den högsta siffran som uppmätts.  

Och det är du, som läser våra nyhetsbrev eller hittar till vår journalistik via Google, www.hemhyra.se/ eller sociala medier, som bidrar till det. Du är en av en drygt halv miljon läsare som regelbundet tar del av Hem & Hyras journalistik. Vi hoppas och tror att det beror på att vår journalistik berör, inspirerar och engagerar! 

Hem & Hyras journalister har också fått flera priser och nomineringar under året som gått. Det betyder också att fler och fler får veta vad som händer i Hyresgästsverige. Här är några exempel på utmärkelser:  

https://www.hemhyra.se/nyheter/hem-hyras-reportrar-nominerade-till-arets-granskning/ 

https://www.hemhyra.se/nyheter/hem-hyra-redaktorer-prisas-for-modig-bevakning-av-viktigt-omrade/ 

https://www.hemhyra.se/nyheter/hem-hyras-granskning-vinner-guldspaden/ 

https://www.hemhyra.se/nyheter/hemhyra-storst-bland-organisationstidningar-lockar-en-halv-miljon-lasare/ 

 

Så tack för att du läser Hem & Hyra. Och gott nytt år! 

Fler krönikor av Susanna Skarrie
Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.