HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Affären klar med Heimstaden i Växjö

Växjö Första december tar Heimstaden över drygt 1 000 hyresrätter i Växjö från det kommunala bostadsbolaget Växjöbostäder.

Förutom att det blev klart med Victoria Park i dag presenterades även att det är klart med Heimstaden. Första december tillträder Heimstaden som ägare till 1 038 hyreslägenheter på Teleborg samt på Campus.

– Vi har varit verksamma i mindre skala i Växjö sedan ett antal år och har nu äntligen kunnat komplettera med ett fint bestånd i två attraktiva stadsdelar. Det är glädjande att Växjö kommun valt att samarbeta med Heimstaden i denna transaktion. Heimstaden har nu genomfört transaktioner med de kommunala bolagen i Luleå, Skellefteå samt Växjö och vi ser fram emot fler positiva dialoger med kommuner och andra fastighetsägare runt om i Sverige, säger Patrik Hall, Heimstadens vd i ett pressmeddelande.

Läs ocksåHyresvärd nekar egen diskmaskin
Läs också Hyresvärd riskerar böter för kalla lägenheter Hyresbostäder säljer radhus Klart med nya Norrköpingshyror Kontraktet hotas i väntan på miljonarv

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.