HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Bästa förvaltaren finns i Bagarmossen

Stockholm Stockholmshems områdeschef Anna Lackman har vunnit pris som bästa förvaltare av bostadsfastigheter. Det är Aff, Forum för förvaltning och service tillsammans med Förvaltarforum som utsett vinnaren.

Motiveringen lyder: ”Anna Lackman coachar sina medarbetare och bidrar till en fantastisk arbetsmiljö. Med ett bra ekonomiskt resultat, ökad trygghet i sitt distrikt och minskade skador är den nominerade en stor tillgång för sin organisation och en mycket god ambassadör för sin yrkesroll.”

Grattis Anna, hur känns det?
– Tack! Roligt, men egentligen inte bara för priset, det är mer som en bonus, det roliga är att arbetet uppmärksammas.

Läs ocksåLista: De kan bli Sveriges bästa hyresvärd 2017

Hur har du gjort för att lyckas?
– Det är svårt att säga. Vi har hållit på länge tillsammans för att skapa en bra bostadsmiljö. Inom mitt förvaltningsområde har vi fastigheter främst i Bagarmossen, det är en viktig bas. Vi arbetar på att det ska vara tryggt, rent och fräscht – även om inte allt är nytt ska det kännas att det är omhändertaget. Det ska vara trevligt på gården, vi uppmuntrar de boende att pyssla och att odla grönsaker. Det påverkar också känslan när fler är ute och lär känna varandra.

Sköter ni allt i egen regi?
– Fastighetsservicen är egen personal, men vi har många entreprenörer också. Där är det viktigt att ha ett nära samarbete. Vi samarbetar även med många aktörer i området, vilket påverkar vårt arbete positivt.

Känner ni uppskattning från hyresgästerna också?
– Ja, verkligen. Generellt sett trivs de väldigt bra med sitt boende, det visar inte minst våra enkäter.

Läs ocksåStockholmsvärdar fick kristaller
Läs också 72 000 stockholmare får hyreshöjning med 2,35 procent Hyresgäster delar på el-bilspool Retroaktiv hyreshöjning för 72 000 Stockholmare

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.