HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Stockholmsvärdar fick kristaller

Stockholm Årets kundkristaller har delats ut till Sveriges bästa hyresvärdar. Flest kristaller av alla fick det kommunala bostadsbolaget Huge.

Vinnarna av kundkristallen utses bland de bostadsbolag i Sverige som under 2008 har genomfört kundundersökningar tillsammans med Aktiv bo.

Huge fick pris för bland annat ”bäst prisvärdhet” men också för att bäst ”ta kunden på allvar”. Företaget fick också pris för sin ”servicenivå”.

Läs ocksåBostaden prisades vid gala

Bland de mindre värdarna kammade privatvärden Olov Lindgren hem förstapriset i kategorin ”profil”. Kategorin inbegriper bland annat trivselfrågor och om hyresgästen skulle kunna tänka sig att rekommendera hyresvärden för andra.

Familjebostäder tog förstaplatsen i samma kategori för de större bostadsbolagen.

Aktiv bo är ett konsultföretag med verksamhet inom fastighets- och förvaltningsbranschen. Företaget bedriver undersöknings-, utrednings- och konsultverksamhet på uppdrag av både kommunägda och privatägda fastighetsföretag.

Läs ocksåDe fick pris på värdarnas gala
Läs också Ingen Kundkristall till EHB Hyresgäster gav pris till Ovanåkers kommun Ovanåker och Gavlefastigheter nominerade till pris

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.