Annons

Stockholmsvärdar fick kristaller

Stockholm Årets kundkristaller har delats ut till Sveriges bästa hyresvärdar. Flest kristaller av alla fick det kommunala bostadsbolaget Huge.

Vinnarna av kundkristallen utses bland de bostadsbolag i Sverige som under 2008 har genomfört kundundersökningar tillsammans med Aktiv bo.

Huge fick pris för bland annat ”bäst prisvärdhet” men också för att bäst ”ta kunden på allvar”. Företaget fick också pris för sin ”servicenivå”.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Bland de mindre värdarna kammade privatvärden Olov Lindgren hem förstapriset i kategorin ”profil”. Kategorin inbegriper bland annat trivselfrågor och om hyresgästen skulle kunna tänka sig att rekommendera hyresvärden för andra.

Annons

Familjebostäder tog förstaplatsen i samma kategori för de större bostadsbolagen.

Aktiv bo är ett konsultföretag med verksamhet inom fastighets- och förvaltningsbranschen. Företaget bedriver undersöknings-, utrednings- och konsultverksamhet på uppdrag av både kommunägda och privatägda fastighetsföretag.

Annons
Läs ocksåEmma bor i prisat hus: ”Härligt att det kan byggas nåt som sticker ut”En kvinna med glasögon, gröna ögon, rött hår och piercing i näsan, samt ett nybyggt hus i gammal stil.
Läs också Bostadens hyresgäster gav sin värd det finaste priset Hem & Hyra-redaktörer prisas för modig bevakning av viktigt område Dubbelt upp i utmärkelser för Västerviks bostads – på en och samma vecka Bostadsbolag i Aros-Gävle nominerade till pris

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.