HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Bostadsbolag i Mälardalen nominerade till pris

Älvkarleby På torsdag kommer Sveriges bästa hyresvärdar att utses på en gala i Stockholm. Kungsör Fastighets AB, Älvkarlebyhus och Mimer är nominerade i olika kategorier.

Fastighetsbranschens pris Kundkristallen delas ut för tionde året i rad på Berns Salonger i Stockholm.

Både privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag tävlar om vilka som har den bästa servicen och kvaliteten. Och det är hyresgästerna som bestämmer vilka som ska vinna. Underlaget för nomineringarna är kundundersökningar som företagen gjorde under 2014.

Läs ocksåBostadens hyresgäster gav sin värd det finaste priset

Tre kommunala bostadsbolag i Mälardalen är nominerade: Kungsör Fastighets AB, Älvkarlebyhus och Mimer i Västerås. Kungsörs Fastighets AB är nominerat i hela tre kategorier: högsta profil, högsta produktindex och högsta serviceindex. Älvkarlebyhus och Mimer är båda nominerade i kategorin Största lyft serviceindex, för små respektive stora bolag. Mimer nominerades även i fjol, och hamnade på första plats för högsta serviceindex tillsammans med Stångåstaden i Linköping.

Evenemanget kallas Benchmark Event och arrangeras av AktivBo, som gör kund- och medarbetarundersökningar åt fastighetsbolag.

Även i Hyresgästföreningens medlemsundersökning Dinvärd.se fick Kungsörs Fastighets Ab toppbetyg.

Läs ocksåHyresgästen Ulla: Mer strul än trygghet med elektroniska låsUlla Öderyd Åberg till vänster med långt ljusbrunt hår, ljusgrå mössa och halsduk, mörk vinterjacka, blåjeans som är upprullade nertill och svarta kängor, lutar armen mot dörrhandtaget till porten. Till höger Inga-Britt Berg i ljusgrå kortare frisyr, glasögon, svart halsduk, ljusgrå yllekappa, blåjeans som är upprullade nertill och mörka sportskor. I förgrunden till vänster om dem syns baklyset, pakethållaren och sadeln på en cykel. Porten har ett elektroniskt lås och Ulla har haft problem att komma in med sin tagg.

Läs mer på De är bästa värdarna i Västmanland

Läs också Tre månaders retroaktiv hyreshöjning för Mimers hyresgäster De tävlar om ordförandeposten i Väst Omöjligt nominera ny ordförande i Storgöteborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.