Annons

Bostadsbolag i Mälardalen nominerade till pris

Älvkarleby På torsdag kommer Sveriges bästa hyresvärdar att utses på en gala i Stockholm. Kungsör Fastighets AB, Älvkarlebyhus och Mimer är nominerade i olika kategorier.

Fastighetsbranschens pris Kundkristallen delas ut för tionde året i rad på Berns Salonger i Stockholm.

Både privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag tävlar om vilka som har den bästa servicen och kvaliteten. Och det är hyresgästerna som bestämmer vilka som ska vinna. Underlaget för nomineringarna är kundundersökningar som företagen gjorde under 2014.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Tre kommunala bostadsbolag i Mälardalen är nominerade: Kungsör Fastighets AB, Älvkarlebyhus och Mimer i Västerås. Kungsörs Fastighets AB är nominerat i hela tre kategorier: högsta profil, högsta produktindex och högsta serviceindex. Älvkarlebyhus och Mimer är båda nominerade i kategorin Största lyft serviceindex, för små respektive stora bolag. Mimer nominerades även i fjol, och hamnade på första plats för högsta serviceindex tillsammans med Stångåstaden i Linköping.

Annons

Evenemanget kallas Benchmark Event och arrangeras av AktivBo, som gör kund- och medarbetarundersökningar åt fastighetsbolag.

Även i Hyresgästföreningens medlemsundersökning Dinvärd.se fick Kungsörs Fastighets Ab toppbetyg.

Annons
Läs ocksåHyresgästerna går samman för att rädda sina uteplatser: ”Vi vill bara ha trygghet”

Läs mer på De är bästa värdarna i Västmanland

Läs också Här är värdarnas metoder för att upptäcka svartuthyrning - röda kalsonger bevis när Arman skulle vräkas Fördubblad p-avgift efter bostadsbolagets räntesmäll – hyresgästen Nathalie: ”Känns väldigt överdrivet” 16 500 hushåll får vänta på besked om hyran efter flera strandningar Diakonen Giselle: ”Alla vinner om man hjälper någon att undvika vräkning”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.