HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

De blev årets grannar i Borlänge

Dalarna Tre män blev Årets granne i Borlänge i år. Anders Håkman, Krister Strandberg och Gösta Taavo vann i Hyresgästföreningens och Tunabyggens tävling.

Hyresgästföreningen och kommunala Tunabyggen delade för andra året ut priser till Årets granne i tre olika klasser och bjöd på julmat och underhållning i Hyresgästföreningens lokaler på Wallingatan i helgen.

Krister Strandberg, Tjärna Ängar, fick pris för sitt arbete med utemiljön där han bor.

Läs ocksåLiten förening i Sandviken förhandlade fram lägre höjning än HyresgästföreningenSandvikenhus logga och porträttfoto på vd Stefan Lundqvist.

Gösta Taavo som bor på Bullermyren vann i ”trygghetsklassen” för sin förmåga att prata med alla och ställa upp för andra när det behövs.

Annons

Anders Håkman, Skräddarbacken, uppmärksammades för att han är extra hjälpsam mot sina grannar och hjälper till med allt från grillning till hundpromenader.

Vinnarna, som nominerats av Tunabyggens 6 000 hyresgäster, fick blommor, diplom och en julklapp. 

Annons
Läs ocksåRetroaktiva hyreshöjningar – det här gäller när ny hyra dröjerRetroaktiva hyror, hyror,
Läs också Ekonomisk kris och hot om höga hyror – då söker sig fler till Hyresgästföreningen Avbrutna förhandlingar och chockbud - "Boden utmärker sig bland Norrlandskommunerna" Macheteman bar kniv i domstolen – terrorn fick grannar att flytta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.