Annons

De blev årets grannar i Borlänge

Dalarna Tre män blev Årets granne i Borlänge i år. Anders Håkman, Krister Strandberg och Gösta Taavo vann i Hyresgästföreningens och Tunabyggens tävling.

Hyresgästföreningen och kommunala Tunabyggen delade för andra året ut priser till Årets granne i tre olika klasser och bjöd på julmat och underhållning i Hyresgästföreningens lokaler på Wallingatan i helgen.

Krister Strandberg, Tjärna Ängar, fick pris för sitt arbete med utemiljön där han bor.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Gösta Taavo som bor på Bullermyren vann i ”trygghetsklassen” för sin förmåga att prata med alla och ställa upp för andra när det behövs.

Annons

Anders Håkman, Skräddarbacken, uppmärksammades för att han är extra hjälpsam mot sina grannar och hjälper till med allt från grillning till hundpromenader.

Vinnarna, som nominerats av Tunabyggens 6 000 hyresgäster, fick blommor, diplom och en julklapp. 

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Motorolja och hundbajs hamnar i behållarna för matfett: "Ingen succé - mer farligt avfall än matolja" Tjuv trängde sig in i 87-årings lägenhet på jakt efter mat Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.