Annons

Ett nästan tomt årsmöte valde ny ordförande i Borås

Västra Götaland Gun-Gerd Hagström, 69 år, valdes som ny ordförande när Hyresgästföreningen Borås-Bollebygd genomförde sitt årsmöte. – Det blir spännande och intressant att vara med att sätta ny organisation i sjön, säger hon.
I tisdagskväll valdes Gun-Gerd Hagström till ordförande för en av region BohusÄlvsborg-Skaraborgs största föreningar. Grattis!
– Tack. Just nu känns det mer betungande. Jag har inte hunnit sätta mig in i uppdraget riktigt än, säger hon.
Hon känner sig besviken över att endast 20 av föreningens drygt 7 000 medlemmar fanns på Sparrehus i centrala Borås när hon valdes.
– Man blir besviken. Det verkar som folk inte är intresserade. När vi har andra aktiviteter som marknad drar det mycket folk. Men årsmöten verkar inte locka.
Viktigast är att få igång verksamheten i lokala hyresgästföreningar i bostadsområdena tycker Gun-Gerd Hagström.
– Jag tror på att vara ute mer i områdena och jobba, aktiva medlemmar behöver stöd och uppmuntran, säger hon.
Högst på dagordningen är fler medlemmar. Men hon hoppas också att fler hittar till årsmötet nästa gång.
– Vi får se om det går att hitta på något som drar folk, säger hon.
Gun-Gerd Hagström efterträder Leif Johansson.

Annons
Läs också Smarta tips för att hyra ut din bostad enklare Gav sken av att hyran på äldreboende var förhandlad – stiftelse svarar på kritiken Hyresgästföreningen höjer avgiften för att förhandla: ”Vi hoppas på förståelse” Beslut på årsmötet: extra stöd till hyresgäster inför renoveringar Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.