Annons

Full fart på Hallsta Summer Camp

Hallstahammar Det var liv och rörelse på Hallstahems multisportarena när bostadsbolaget ordnade Summer Camp för barn mellan 7 och 14 år under sommarlovets sista vecka.

På planen spelade barn fotboll medan andra brottades och lekte på en matta som var utlagd på gräset. Hallstahammars kommunpolis Per Ersgård var på plats för att berätta om sitt jobb och visa upp polisbilen för alla som var intresserade. Daglägret pågick tisdag, onsdag och torsdag i förra veckan, anordnades för andra året i rad och kostar ingenting att vara med på. Multisportarenan ligger mitt i ett bostadsområde, mellan Trädgårdsgatan och Tunalundsvägen och invigdes förra sommaren.

– Vi vill ge ungdomarna i Hallstahammar chansen att prova på roliga sporter. Många här i bostadsområdet har inte möjlighet att åka bort på semester, säger Lina Andersson, marknads- och kommunikationschef på Hallstahem.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Barnen fick även chansen att prova på innebandy, basket, pingis, kampsport och ponnyridning.

Annons

–  Vi kommer ofta hit, för att öka mångkulturaliteten. Det enda jag saknar är ett utegym där de vuxna kan vara lite aktiva och titta till sina barn. Det saknas vuxna här, säger Tobias Holmgren som är på plats med sina två barn Arvid och Signe.

Förra sommaren hörde en hel del hyresgäster av sig till Hallstahem med klagomål på nattligt och högljutt bollspel. Men i år är stämningen på anläggningen lugnare. Bostadsbolaget har bara fått in ett klagomål, från en förbipasserande kvinna som fått en boll i huvudet.

Annons
Läs också16 500 hushåll får vänta på besked om hyran efter flera strandningarHalvkroppsporträtt på Marcus Kjellin som står längst till höger i bild i en mörkblå skjorta. I bakgrunden syns ett bostadshus.

Summer Camp arrangeras av det kommunala bostadsbolaget Hallstahem i samarbete med Schysst framtid och föreningarna IBK Hallsta, Hallstahammars Brottningsklubb och HSK Fotboll.

Läs också Safija ställer upp för barnen med kramar och djur Grannen ville ha lägenheten – värden pressades säga upp mamman och skyllde på tvååringen Tröstlös väntan på större lägenhet för fyrabarnsfamiljen Elbil inte ett alternativ för alla – här saknas det laddstolpar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.