Annons

HGF:are kan bli årets Gävlebo

Gävle ​Ylva Larsson, projektledare och verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen i Gävle kan bli Årets Gävlebo. Hon är nominerad för sitt arbete i stadsdelen Andersberg.

​Det var med blandade känslor Ylva Larsson mottog beskedet att hon nominerats till tidningen Arbetarbladets årliga utnämnande av Årets Gävlebo.

– Det är både kul och jobbigt att bli nominerad. Jag brukar ligga lågt med mig själv men jag har också valt att arbeta efter principen att ställa upp för andra så mycket som möjligt.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

I Andersberg har Ylva varit med om att starta både integrations- och boinflytandeprojekt. Det handlar om ungdomsambassadörer, språkkafé, nattvandring, internationella matlag och mycket mer.

Annons

– Mitt mål är att hjälpa dem som vill starta verksamheter men som inte riktigt vet hur de ska göra för att komma igång. Här i Andersberg där så många kulturer möts är det också viktigt att alltid tänka på att det vi gör ska passa så många som möjligt.

Närmast väntar julmarknad med tomtesmyg, kombinerad lek och trafikinformation för barnen, och försäljning av hantverk, loppis och musik i Andersbergs centrum.

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.