Annons

Hyresgästerna trivs hos Vätterhem

Jönköping Vätterhems kundundersökning visar att 95 procent trivs i sin lägenhet och att de är nöjda med bemötandet från sin bovärd.

Därtill skulle 95 procent av hyresgästerna rekommendera Vätterhem som hyresvärd. Thorbjörn Hammert, Vätterhems vd, kommenterar resultatet, som beskrivs som en rekordnivå, på bolagets hemsida:

– Vi är otroligt stolta och tacksamma för de fina resultaten. Personalens engagemang är fantastiskt! Det är roligt att se att vårt interna arbete med medvetna utbildningsinsatser och omorganisationen vi genomfört 2016 återspeglas i hyresgästernas trivsel. Ett riktigt positivt resultat är också att Råslätt tar ett stort kliv framåt och får väldigt fina omdömen när det gäller trygghet, allmänna utrymmen och utemiljö samt hantering av felanmälan.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare
Annons
Läs också Högsta höjningen på decennier - hyresgästen Mia: "Jag blir chockad" Hyresvärdar bromsar byggandet - oroas av räntesmäll Spottande hyresgäst blir av med lägenheten Spottar mot personalen och kallar dem "idioter" - nu tvingas hyresgästen flytta Politiker anklagades för svartuthyrning - fick rätt genom 16 år gammalt löfte

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.