Annons

Inga bevis för att grannen bankar i taket

Halland För hyresnämnden berättade mannen hur grannen bankar i tak och väggar. Men han kunde inte bevisa det och nämnden går på värdens linje.

Möbler som flyttas, hög musik och bankningar i tak och väggar. Nattetid och dagtid. Mannen beskrev utförligt hur han upplever att han störs av sina grannar och hur han under fyra år har tvingats sova med öronproppar. Han hade vänt sig till hyresnämnden i Göteborg i hopp om att den skulle ålägga värden att göra någonting åt det.

Hyresvärden å sin sida menade att de har undersökt saken noggrant och att det inte förekommer några störningar.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Nämnden går på värdens linje då mannen inte kan bevisa att han störs av saker som inte är ”helt vanliga boendeljud”. Det finns heller inget annat som ger stöd för att så är fallet. Mannen har också framför allt berättar om störningar som ligger bakåt i tiden, och inte vad som pågår nu.

Mer om saken här: ”Det är inte lätt att sova med öronproppar i fyra år”

Annons
Läs också Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Anmäld 829 gånger för fejkboende – grannfejd avgjord i rätten: ”Allt är fabricerat” Inger och Ivar har bott mitt emot varandra i nästan 50 år: "Vi är som en stor familj" Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.