HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Inga bevis för att grannen bankar i taket

Halland För hyresnämnden berättade mannen hur grannen bankar i tak och väggar. Men han kunde inte bevisa det och nämnden går på värdens linje.

Möbler som flyttas, hög musik och bankningar i tak och väggar. Nattetid och dagtid. Mannen beskrev utförligt hur han upplever att han störs av sina grannar och hur han under fyra år har tvingats sova med öronproppar. Han hade vänt sig till hyresnämnden i Göteborg i hopp om att den skulle ålägga värden att göra någonting åt det.

Hyresvärden å sin sida menade att de har undersökt saken noggrant och att det inte förekommer några störningar.

Läs ocksåGymbullret ett gissel för Ewa och hennes grannar – ”Helvetiskt”Ewa Henriksson bor i samma hus som ett av Fitness24Sevens största gym. Hon och grannarna störs av buller från gymmet. Nu tvistar gymkedjan och fastighetsägaren Ernst Rosén i rätten om vems felet är.

Nämnden går på värdens linje då mannen inte kan bevisa att han störs av saker som inte är ”helt vanliga boendeljud”. Det finns heller inget annat som ger stöd för att så är fallet. Mannen har också framför allt berättar om störningar som ligger bakåt i tiden, och inte vad som pågår nu.

Mer om saken här: ”Det är inte lätt att sova med öronproppar i fyra år”

Läs också Kastade vattenballonger och sköt fyrverkerier från lägenheten – kan vräkas efter flera varningar Grannar slog larm om brandlukt – nu vill hyresvärden vräka hyresgästen Gav upp: Mystiskt ljud fick familjen Nilsson att fly Ändrade adress tolv gånger - klen bevisning när Kfast försökte bryta kontrakt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.