HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ingen hyreshöjning hos EHB

Enköping EHB:s hyresgäster i Enköping slipper hyreshöjning nästa år.

Enköpings hyresbostäder, EHB, har bestämt sig för att låta hyrorna vara oförändrade nästa år. Orsaken är bland annat det gynnsamma ränteläget och att bolaget håller på med en omorganisering för att bli mer effektiva. EHB ska även införa ett nytt system för inköp under nästa år.

– Vi är glada att EHB har beslutat att hålla hyran oförändrad och ser positivt på att bolaget månar om att använda hyresintäkterna på ett optimalt sätt, säger Lena Jansson Nordin, förhandlingsledare på Hyresgästföreningen.

Läs ocksåDe första stora uppgörelserna i landet är klara – så hög blir hyreshöjningenBunt med pengar och drönarbild på Malmö.

Det kommunala bolaget EHB är den största fastighetsägaren i Enköpings kommun och har drygt 2500 lägenheter.

Läs också Förhandlingarna har kört fast: Retroaktiva höjningar för 35 000 hyresgäster Från 12 procent ner till två – 120 hyreskrav inne, så mycket vill din värd höja Hyresförhandling gick fel - Gerd har betalat för mycket i ett år Här är kommunen där hyresgäster får sänkt hyra - 970 kronor billigare

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.