Annons

Johan filmar i Finland

Söderhamn ​Minns ni Johan Backman från Söderhamn, hissfilmaren med flera miljoner visningar på YouTube!? Nu har han tagit steget över till Finland!

​Hem & Hyra skrev om Söderhamnsgymnasisten Johan Backman och hans stora intresse för hissar i våras.

Annons
Sedan dess har han blivit bjuden på en heldag hos hissfirman Kone i Stockholm då han fick se och åka i och filma några av de mest spektakulära hissarna i Stockholm, bland annat den i Science Tower i Kista.
Och nu kommer sms från Finlandsbåten. Johan skriver:
– Jag och en kompis som också gillar hissar har varit i Åbo och är nu på väg hem. Jag har med mig drygt 100 videofilmer!
Den som vill följa Johans hissnande äventyr går till YouTube och söker på hissen12. Där gratuleras Johan till att hans filmer visats fyra miljoner gånger!

Annons
Läs också Försäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar Efter Hem & Hyras granskning: Regeringen skärper regler för äldre hissar Är det farligt att åka hiss? Så vet du om hissen är säker Så påverkas ditt hyreshus av nedsläckningen av 3G-nätet Hissar kan bli stående när mobilnäten släcks ner Anders fick nota på 12 000 kronor för repor i hissen: "Det är i alla fall mindre än 65 000"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.