HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Maria sålde leksaker på loppis

Borås Bli av med gamla grejer och tjäna en slant. Så tänkte hyresgästerna som deltog i gårdagens loppis på Norrby i Borås.
Foto: Johanna Wiman
Maria Boughos snyggar till bland sina loppisvaror.

– Vi säljer våra gamla kläder och lite leksaker, förklarade Maria Boughos och rättade till i högarna av spel, mjukdjur och klänningar.

Hon och kompisen Yvonne Al-Saied var några av de som staplat upp prylar till försäljning på loppisborden utanför Mötesplats Norrby.

Läs ocksåHyresvärdar öppna för bilpooler - men intresset svagt utanför storstädernaman vid bilpool

– Det är jättemånga som har köpt. Fast jag vet inte vad vi har tjänat, jag har inte räknat än, sade Yvonne och sneglade på den blå kassalådan.

Just i går var himlen grå och regntung men popcornmaskin, hög discomusik, fiskdamm och ponnyridning hjälpte till att höja stämningen.

Bakom basaren stod Hyresgästföreningen på Norrby och AB Bostäder i Borås. Förutom loppisen fanns en fotoutställning, där deltagare i fotogruppen ”Mitt Norrby genom kameralinsen” ställde ut just bilder av sitt eget Norrby.

Läs ocksåBilpool eller egen bil – så här räknar du på vad som är bäst för dig

Carina Winroth, bovärd hos kommunala AB Bostäder som är hyresvärd åt en stor del av de som bor på Norrby, tyckte att dagen var lyckad.

– Med tanke på vädret så har det gått fint. För oss är det här ett roligt sätt att träffa våra hyresgäster under lite andra omständigheter och det blir lättare att jobba här när vi har en bra kontakt med de boende, sade hon.

Läs också Nytt sätt att leverera paket – därför testar värden över tusen luckor i 20 bostadsområden Här håller sensorer koll på soprummen - efter lyckat test digitaliseras alla kärl Förslag: Du kan få hämta din post 200 meter bort: ”Det drabbar inte minst äldre”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.