Annons

Mest missnöje med snöröjningen

Gävleborg Dålig snöröjning och sandning och otrygg lekmiljö. Det är vad hyresgästerna hos Gävleborgs kommunala bostadsföretag är mest missnöjda med.

Utemiljön är det Hyresgästföreningens medlemmar som hyr kommunalt i Gävleborgs län är mest missnöjda med. Av de 52 frågor som ställdes i den stora medlemsundersökningen har de frågor som rör snöröjning, sandning, otrygg lekmiljö och hur växter och träd på gården sköts fått de lägsta betygen.

Näst sämst betyg har de kommunala bostadsföretagen fått för hur de sköter sina grovtvättstugor, städning av gården, möjligheter för hyresgäster att umgås på gården och hyran.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Mest nöjda är hyresgästerna med tryggheten i sina lägenheter och sina områden och med tillgängligheten i lägenheterna. Även närhet till service och affärer, tvättmaskinerna och hyresvärdens tillgänglighet får höga betyg.

Annons
Fakta: Sämst i boendet

SnöskottningSandningLekmiljöVäxter och planteringarStädning på gårdenMöjlighet till umgänge på gårdenGrovtvättstugorHyran 

Fakta: Bäst i boendet

Trygghet utomhusTrygghet i lägenhetenTillgänglighet i lägenhetenNärhet till affärer och serviceTvättmaskinerTillgänglighet till hyresvärden

 

Läs också Ofrivilligt isolerad av dålig snöröjning: "Jag hamnade i en husarrest" Tjuv trängde sig in i 87-årings lägenhet på jakt efter mat Så slipper ni bråka om stök när ni flyttar ihop: ”Spara in på egen tid” Dyrt bråk om tvättstugan – hyresgäst tvingas betala 8 400 kronor Succé för ny metod mot knark och vapen i trapphusen – Riham: "Jag känner mer säkerhet"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.