HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Nöjda hyresgäster hos Lundströms

Boden Förhandlingarna om nya hyror hos Lundströms i Boden är klara. Under processen har det visat sig att hyresgästerna gillar förvaltningskvalitén.

Lundströms Fastigheter i Boden ville höja hyrorna med procent 3,9 procent från 1 januari. För en lägenhet på 75 kvadratmeter med en hyra på 5000 kronor hade höjningen blivit 195 kronor per månad. Men efter förhandlingarna blev höjningskravet nära halverat.

För en lägenhet på 75 kvadratmeter med en hyra på 5000 kronor blir hyreshöjningen 106 kronor per månad, 17 kronor per kvadratmeter. I höjningen ingår 3 kronor per kvadratmeter för att bolaget visar en ökad kvalité i förvaltningen. Det har visat sig i en nöjd kundundersökning, NKU, att hyresgästerna är mycket nöjda med sin hyresvärds förvaltningskvalitét.

Läs ocksåTusentals gröna jobb skapar akut bostadsbrist och oro i Norrland
Läs också Jättesatsning kräver snabbt bostadsbyggande Lediga lägenheter i lyxigt golfboende Trots bostadskö i Vingåker är omflyttningen hög i nybyggt Lyxigt golfboende står outhyrt i Lindesberg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.