Annons

Ny vd tror på hyresrätten

Tranemo Tranemo Bostäder har hittat sin nya vd. Lizz Wiklund, i dag distriktschef på Bostadsbolaget i Göteborg, tillträder den 5 november.

– Det känns väldigt spännande, säger Lizz Wiklund.

Hon har hittills chefat för kommunala Bostadsbolagets distrikt Nordost i Göteborg. Tjänsten hos allmännyttiga Tranemo Bostäder blir hennes första som vd och hon säger att hon har stor respekt för uppdraget. Samtidigt ser hon fram emot att få börja jobba.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Jag tror att om vi kan hitta ett bra samarbete inom kommunen så kan vi stärka konkurrenskraften för Tranemo. Det är en kommun med stora möjligheter och jag är helt övertygad om att hyresrätten kommer att spela en viktig roll i framtiden, säger hon.

Annons

Tills vidare kommer Lizz Wiklund att bo kvar i Göteborg.

– Jag har två barn som är 15 och 18 år gamla så en flytt är inte aktuell just nu. Så småningom vill vi kanske flytta närmare Tranemo, säger hon.

Annons
Läs ocksåHalland: 4 av 6 kommunala bostadsbolag har män i toppen

Tranemo Bostäder förvaltar knappt 900 lägenheter på ett antal orter. Förra vd:n Linda Hansson arbetade sin sista dag 1 juni i år och har nu gått vidare till en ny tjänst hos branschorganisationen Fastighetsägarna. Fram till dess att Lizz Wiklund tillträder fungerar styrelseordförande Hans Andersson (C) som vd.

Läs också Nytt söksystem i Tranemo Nytt bostadsområde i Tranemo Ny vd tror på transparens Örkelljungabostäders vd slutar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.