Annons

Ny webbsida ska locka hyresgäster

Boden Allmännyttan och fem privata fastighetsägare gör gemensam sak i Boden och har startat en gemensam webb för uthyrning av lägenheter.

​Bo i Boden heter den nya webb som ska hjälp människor att hitta rätt typ av lägenhet. Alla privata fastighetsägare samt allmännyttan Bodenbo är med i satsningen. 

Annons
 
– Bostadsmarknaden i Boden håller på att förändras från en marknad med många lediga lägenheter till en marknad med få lediga lägenheter, säger Dennis Wikstén VD på Wiksténs Fastigheter.
 
Försvarets nedläggningar samt regionsjukhusets flytt till Sunderbyn har lett till utflyttning och därför har Boden haft stora problem med outhyrda lägenheter. Bodenbo har rivit flera fastigheter på grund av detta.
 
Nu anser dock fastighetsägarna att den negativa bostadstrenden har vänt.
 
– Suget efter lägenheter i centrum är stort och försvarets beslut om att satsa på Boden igen gör att trycket ökat ordentligt, vi har nu bland annat kö till alla mindre lägenheter och det gäller alla fastighetsägare, säger Dennis Wikstén. 
 
Den nya webben finns på www.boiboden.se

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Fängelsestraff för trasig ruta – kastade blomkrukor mot låst port: "Jag vart förbannad" Äntligen post i brevlådan – men det tog nio månader Hyreskraven väcker ont blod - men försvaras av värdarna Tre år efter obligatoriska ventilationskontrollen är problemen inte åtgärdade Fick faktura på 800 kronor för kvarglömd kartong: "Vi blev irriterade"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.