Annons

Ramunderstaden står utan vd

Söderköping Kommunägda Ramunderstaden i Söderköping står för närvarande utan vd. I går lämnade Thomas Angström sitt uppdrag med omedelbar verkan.
Foto: Jakob Kindesjö
Thomas Angström lämnar Ramunderstaden.

— Jag vill egentligen inte kommentera det närmare. Det kommer att skickas ut en pressrelease med mer information, säger Thomas Angström.

Kommunägda Ramunderstaden har styrelsemöte i eftermiddag och kommer då att utse vem som blir ny tillförordnad vd. Vad som är orsaken till att Thomas Angström lämnar bolaget vill varken han själv eller Ramunderstaden berätta innan styrelsemötet. Att nyheten redan läckt ut irriterar styrelseordföranden Lars-Göran Lindblom (S), som anser att det inte är någon dramatik bakom beslutet.

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

— Det är naturligt att man byter folk i ett bolag. Att en fastighetsskötare slutar sin anställning är det ingen som skriver något om. Jag ser inget nyhetsvärde i det här, säger Lars-Göran Lindblom.

Är det på styrelsens begäran eller hans egen begäran som han slutar?

Annons

— Du får vänta på pressreleasen, vi kommer skicka ut den i eftermiddag eller i morgon, förklarar han.

Läs ocksåHyresgäster tvingas leva med fel efter renovering: "Vi har varit helt gråtfärdiga"Hyresgäst i kök, barack från byggfirma.

Thomas Angström började som vd på Ramunderstaden i maj 2015.

 

Annons

 

Läs ocksåFlera renoveringar stoppas efter byggfirmans konkurs
Läs också Hyresvärdar bromsar byggandet - oroas av räntesmäll Nybygget som blev ett fuskbygge Byggstart för nya hyreshus i Söderköping

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.