HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ring tar över Ramunderstaden

Söderköping Caroline Ring blir tillförordnad vd för Ramunderstaden i Söderköping i väntan på att rekryteringen av Torbjörn Olssons efterträdare blir klar.

Som Hem & Hyra berättat tidigare slutar Torbjörn Olsson efter nästan sju år som vd för bostadsbolaget Ramunderstaden. Bolaget äger och förvaltar drygt 800 lägenheter och har också hand om ett stort antal kommunala bostäder och lokaler. Den 1 februari tar han över motsvarande post på Bostadsbolaget i Mjölby, då nuvarande vd Jan-Ove Hammarberg går i pension.

Vem som ska ersätta Torbjörn Olsson permanent är inte klart. Däremot är det nu klart att Ramunderstadens ekonomichef, Caroline Ring, tar över som tillförordnad vd.

Läs ocksåFlera renoveringar stoppas efter byggfirmans konkurs

– Hon är en erfaren medarbetare som är väl insatt i bolaget, säger Torbjörn Olsson.

Rekryteringsprocessen pågår fortfarande.

– Jag vet att ansökningstiden i annonsen har gått ut. I övrigt är jag inte så insatt i den processen, säger Torbjörn Olsson.

Läs ocksåHyresvärdar bromsar byggandet - oroas av räntesmäll
Läs också Nybygget som blev ett fuskbygge Byggstart för nya hyreshus i Söderköping En halv miljard har plockats ut från bostadsbolagen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.