Annons

Rombergabor visar upp sin bild av stadsdelen

Enköping Rombergabornas egna bilder av sin stadsdel visas just nu på Enköpings huvudbibliotek. December ut kan du rösta på din favoritbild.

Solnedgångar, lekande barn och mystiska skuggor på en garagevägg. Så ser det ut när Rombergaborna visar upp sin bild av stadsdelen. Sedan den 7 december har utställningen Ge oss din bild av Romberga visats på Enköpings huvudbibliotek.
– Syftet är att visa upp en annan bild av Romberga än den man traditionellt får i de lokala medierna. Vi vill visa hur Rombergaborna själva ser på sitt område, säger Malin Sturk på Hyresgästföreningen, som är med och arrangerar fototävlingen.

I samband med utställningen är det möjligt att rösta på sitt favoritbidrag.
De tolv bilderna sitter uppe till och med den 31 december och de vinnande bidragen kommer sedan att tryckas upp som vykort.
Enligt Malin Sturk kommer fler fototävlingar att arrangeras i Romberga framöver.
– Då hoppas vi att ännu fler vill vara med och visa upp sitt område, säger hon.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Utställningen är ett samarbete mellan Hyresgästföreningen, projektet Tillsammans gör vi Romberga trivsammare och Enköpings Hyresbostäder, EHB.

Annons
Läs också Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.