Annons

Sopberg – problemen på Allhemsgatan fortsätter

Malmö ​Problemen för hyresgästerna i den misskötta fastigheten på Allhemsgatan 5 i Malmö fortsätter. På grund av bristfällig snöröjning har sopkärlen inte tömts de senaste fyra veckorna.
Hem & Hyra har tidigare berättat om den slitna fastigheten på Kirseberg med fuktskador, vattenläckor och ytterdörrar som inte går att stänga. I julas fick fastighetsägaren tre månader på sig att åtgärda bristerna. Nu läggs ett växande sopberg till hyresgästernas bekymmer.
 
Vägen utanför fastigheten sköts av Malmö stad. Men infarten, som fastighetsägaren ansvarar för, måste också röjas.
 
– Gatan är skottad, det är vägen fram till soporna som soptömmarna inte kan köra in på. Därför töms inte deras kärl, säger Gabriel Eliasson på VA Syd till Skånskan.

Annons
Läs också Försäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar Så undviker du mögel – fyra riskplatser i lägenheten: ”Måste städa bort” La sin avföring i glasslådor – lät möglet ta över hela badrummet Mikaela tvingades leva i mögel i månader utan att värden agerade: "Gigantiskt problem" Hyresvärden vägrar fixa bristerna - tvingas betala 20 000 kr Dolde mögelskadad lägenhet för hyresvärden – tvingas flytta: ”Som en bastu”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.