Annons

Sprängdåd mot lägenhet i Trelleborg

Trelleborg En lägenhet på Hovslagaregatan i Trelleborg utsattes under natten mot fredagen för ett sprängdåd. Ingen människa ska ha skadats.

Det var i Trelleborgshems bostadsområde på Hovslagaregatan som det smällde. Enligt lägenhetsinnehavaren som var vaken exploderade det precis utanför fönstret vid den uteplats som ligger i anslutning till hennes lägenhet.

– Jag såg ett starkt ljussken och hörde en stark smäll, säger kvinnan till nyhetsbyrån  TT.

Annons
ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Kvinnan och hennes barn befann sig i lägenheten men ska vara oskadda. Ingen annan ska heller ha skadats i explosionen. Detonationen orsakde skador på fönsterrutor och på några utemöbler på altanen. 

Larmet kom strax efter klockan ett. Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Enligt polisen finns inte någon känd hotbild mot den drabbade familjen, skriver Skånskan. Polisen ser heller inget samband mellan nattens detonation och den detonation som skedde på Östergatan under natten till onsdagen då någon kastade in en handgranat i ett socialkontor.

Annons
Läs också Ett år efter sprängningen – nu får Johan rätt till skadestånd men vissa grannar blir utan: "Många mår fortfarande dåligt" Efter sprängdåd: Fler termosbomber tillverkades och gömdes i källarförråd Kommunal värd blev privat: Därför betalar Ganimete 25 procent högre hyra än grannen Birgit Oro i Skandalhusen i Åmål efter bombdåd i Göteborg Utblåsta fönster och skärrade hyresgäster efter sprängdåd i Göteborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.