HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Storsatsning på bofrågor i Sandviken

Sandviken Under två dagar gör Hyresgästföreningen en storsatsning i Sandviken. "Vi hoppas träffa massor av hyresgäster och de flesta av medlemmarna", säger Eva Liss.

Under rubriken Aktion Sandviken kommer ett femtiotal anställda och förtroendevalda att bland annat knacka dörr hos Hyresgästföreningens medlemmar i Sandvikens kommun med start i morgon.

– Vi börjar med att söka upp dem som i dag betalar avgiften till oss via hyran och hjälper dem att skriva över sig till autogiro eller faktura men vi hoppas hinna runt till alla medlemmar för att berätta vad vi jobbar med och svara på frågor, säger verksamhetsutvecklare Eva Liss på Hyresgästföreningen i Gävle.

Läs ocksåHyreskraven väcker ont blod - men försvaras av värdarna

Förutom dörrknackningen kommer det att diskuteras bofrågor utanför Maxi Ica från tolv till nio på kvällen under torsdagen och fredagen. Det blir godis och ballonger också men mest bofrågor:

– Vi ska prata om bostadspolitik och boinflytande som ju gäller alla hyresgäster oavsett vilken hyresvärd man har och oavsett om man är medlem eller inte, säger Eva Liss.

Läs också Från 12 procent ner till två – 120 hyreskrav inne, så mycket vill din värd höja Rapport: Bostadsbolagen visar fortsatt god ekonomi: ”Ingen anledning att chockhöja hyror” Tidigare ordförande i lokal hyresgästförening sägs upp Ingen prövning i Högsta domstolen – Maria får bo kvar i hotellhus

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.