Annons

Toppvärvare tatuerade Hyresgästföreningens logga på armen

Falkenberg ​Ulf Nilsson har varit Hyresgästföreningens toppmedlemsvärvare i 23 år. Igår tatuerade han sin arbetsgivares logga på armen. 
Efter en halvtimmes lidande var det klart. Armen lindades in i plastfolie och Ulf Nilsson kunde betrakta sin tatuering.
– Nu behöver jag inget id-kort när jag värvar. Det är bara att sträcka fram armen, säger han och skrattar.
Idén fick Ulf Nilsson när han hörde att det var vanligt bland lastbilschaufförer att tatuera in Gripen-loggan. Han tyckte idén var kul och tänkte varför inte tatuera in Hyresgästföreningens logga. Av en slump träffade han tatueraren Patrik Einarsen på en pub i Falkenberg som erbjöd sig att göra tatueringen gratis.
Frun har dock inte varit lika positiv och de flesta i hans omgivning har varit skeptiska och trott att han skämtat när han berättat om sina planer. Nu sitter loggan på armen och med den har Ulf Nilsson gett sin arbetsgivare, Hyresgästföreningen Region norra Skåne en hint om att han inte har några planer på att byta jobb.
– Jag vill jobba på Hyresgästföreningen i resten av mitt liv. Hoppas bara att de inte har planer på att byta ut loggan.

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.