Annons

Vallonbygden flyttar kontoret

Finspång Vallonbygden planerar att flytta sitt kontor till Tegelbruket. Syftet är att samla all verksamhet på ett ställe.

Trots att Vallonbygden byggde om och utökade kontoret på Stora Allén med en bobutik så sent som 2010 så har det kommunägda bostadsbolaget planer på att flytta.

”Vi vill samla Vallonbygdens verksamhet och anställda till en gemensam plats. I dag finns vår Bobutik och kontoret på Stora Allén, medan fastighetsavdelningen och servicepersonalen finns i lokaler på Tegelbruket”, säger bolagets vd Björn Andersson i Vallonbygdens kundtidning som skickas till hyresgästerna.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Enligt honom tjänar hyresgästerna på flytten genom att bolaget blir effektivare.

Annons

De nuvarande lokalerna på Tegelbruket rymmer dock inte all verksamhet, utan om planerna ska kunna bli verklighet krävs en utbyggnad på bottenvåningen. Målet är att det nya kontoret och bobutiken ska stå färdigt till sommaren 2013.

Kontoret har legat på Stora Allén på Östermalm sedan 2004. Dessförinnan låg det i centrum.

Annons
Läs ocksåTomma lokaler blir nya lägenheter i Finspång

Även Söderköpings kommunala bostadsbolag, Ramunderstaden, har flyttplaner. Bolaget har köpt en före detta tv-handel på Margaretagatan. I det fallet krävs också om- och utbyggnad innan flytten kan bli av.

Läs också Ligan som fixar rent i förråden Vallonbygden i hyrestoppen En halv miljard har plockats ut från bostadsbolagen Hyresvärdar krymper efter nyår

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.