HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Värd stämmer hyresgäst på 40 000 kronor

Burlöv Hyresgästen i Arlöv har inte betalat hyran det senaste halvåret. Det gillas inte av hyresvärden som nu har stämt hyresgästen i tingsrätten.

Totalt stämmer hyresvärden hyresgästen på 40 000 kronor. Dessutom vill hyresvärden att tingsrätten beslutar om att avhysa hyresgästen. Skälet är uteblivna hyror under det senaste halvåret.

När hyresvärden har försökt få kontakt med hyresgästen har han befunnit sig på en annan ort i landet samtidigt som en kompis till honom bosatt sig i trerumslägenheten i Arlöv. Kompisen har tillika uppträtt hotfullt mot den personal som sökt förstahandshyresgästen.

Läs ocksåGlädjebeskedet - vräkningshotade Louise och Robin får bo kvar i sitt radhus: "Vi gråter av lycka"Louise och Robin Wahlgren står i trädgården utanför sitt rödteglade radhus i Arlöv.
Läs också Melodifestivalen orsakade köksbrand – man döms för vårdslöshet Deras radhus såldes i smyg - misstänker att försäljningen var en bluff Dom mot tidigare HGF-ledamot överklagas – åklagaren vill se längre fängelsestraff Tidigare HGF-ledamot döms till tio års fängelse för grova våldtäkter mot barn

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.