Annons

Varmt firande i Sandviken

Sandviken ​På Gröna Torget på Nya Bruket i Sandviken firade hundratals barn och vuxna Bodagen igår. Festen är en del av Nya Bruketprojektet som drivs av bland andra Hyresgästföreningen och Sandvikenhus.

​Korv, kaffe och karameller. Bullar, brandbil och ballonger. Sminkning, sång och skattjakt.

Det var något av allt det som bjöds festdeltagarna i det strålande lördagsvädret. Mamma Mu och Kråkan gästade festen och det fanns mängder av skoj och aktiviteter att prova.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Familjen Kjellin från Gävle, Mattias och Jenny med sönerna Gustav och David, satt i gräset och åt korv.

Annons

–Vi läste om arrangemanget på Facebook och bestämde oss för att åka hit, berättar Mattias Kjellin. 

Bröderna Murad och Nashwan Mofid stod i kö för att få ballongdjur specialgjorda av Elin Wigö. Murad ville ha en giraff och det fick han.

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.

Bo-Inge Andersson från Hyresgästföreningen var nöjd med deltagarantalet men konstaterade, till tonerna av Sommaren är kort framförd av trubaduren Christopher Sanderson, att Gröna Torget ändå kunnat rymma många fler.

Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.