HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Varning för dörrknackare i Eksjö

Eksjö Nej, det är inte Eksjöbostäder som vill sälja skydd för låsvred. Nu varnar bolaget för oseriösa försäljare som knackar på hos hyresgästerna.

Varningen finns på Eksjöbostäders hemsida. Det handlar om personer som vill sälja skydd för låsvred på insidan av ytterdörren och som uppger att de kommer från Eksjöbostäder.

”Detta är inte sant och vi har ingen som säljer något. Avvisa alltså dessa oseriösa personer.” skriver bolaget på hemsidan.

Läs ocksåFrågan om id-kort lyfts på nytt i region Mitt

Eksjöbostäders Louise Berglund förklarar att de fick kännedom om det hela när hyresgäster började ringa.

Annons

– Hyresgäster har ringt och ifrågasatt om det stämmer eftersom personerna uppger att de kommer från oss. Men det stämmer inte och därför går vi ut med en varning, säger hon.

Det är inte helt ovanligt att bostadsbolag råkar ut för liknande snyltning på sitt företagsnamn. Bostadsbolaget används helt enkelt som en referens för att få sälja en produkt.

Annons
Läs ocksåLång väntan på id-kort för förtroendevalda

– Vi har även tidigare haft ett annat företag som sålde brandsläckare och som sade att de kom från oss, säger Louise Berglund.

Läs också Varning för okända dörrknackare Hotfull man försöker lura hyresgäster Öbo varnar för oseriösa dörrknackare

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.