Annons

Växjöbostäder startar kampanj för hyresrätten

Växjö Växjöbostäder startar kampanjen ”Hurra för hyresrätten!” Ambitionen är att stärka hyresrätten som boendeform.
Foto: GoBrave/Växjöbostäder
Växjöbostäder vill att fler Växjöbor ska upptäcka fördelarna med att bo i hyresrätt och har därför startat en kampanj.

I dag, måndag, startar Växjöbostäder en kampanj under devisen ”Hurra för hyresrätten!” som ska locka fler människor att vilja hyra sin bostad. I kampanjen vill bolaget lyfta fram alla fördelar med att bo i hyresrätt, exempelvis flexibilitet, att det bara är att ringa om något är trasigt och att det därtill inte krävs kontantinsats.

– Vi vill lyfta fram hyresrätten som boendeform. Kampanjen är en möjlighet för invånarna att få kunskap om att hyresrätten är ett bra alternativ. Vi gör det även för att i gång flyttkedjor. Den som äger sin villa borde få reda på att vi har en bra service, säger René Jaramillo (M), styrelseordförande på Växjöbostäder.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Men ni har redan en lång bostadskö, är inte det här bara ett sätt att göra den ännu längre?

Annons

– Det säger du, inte vi. Om vi tittar på bostadskön så ser vi att det ändå går att hitta en lägenhet ganska snabbt hos oss. Bostadskön visar inte per automatik verkligheten, säger René Jaramillo.

Hur kommer Växjöborna märka av kampanjen?

Annons
Läs ocksåBluffsajt stal Jonas lägenhetsannons – nu används den för att vräka honomHyresvärden hänsivar till bluffsajten Rentify och en annons som Jonas Hultström aldrig lagt ut.

– Det är olika kanaler och sociala media. Och så blir det skyltar och print på stan, säger René Jaramillo.

Läs också Hyresgästen lämnade kvar möbler – och död katt "Inte klokt": 888 kronor för att byta ett lysrör – värden backade och sänkte priserna Storsatsning på kameror i bostadskvarter – polisens vapen mot gängkriminalitet Carolines studentbostad räddad – genom 50 år gammalt avtal: "Jätteglad att få bo kvar"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.