HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Vd-byten både hos Göingehem och KKB

Östra Göinge De kommunala bostadsbolagen i Kävlinge och Östra Göinge får nya vd:ar. KKB:s Ulf Grönwall går i pension och Göingehems Stefan Nilsson blir vd i Karlshamn.

Den 1 juni tar Mats Åsemo över som vd i Kävlinges kommunala bostadsbolag efter Ulf Grönwall. Sedan 2010 har Mats Åsemo varit regionchef för arkitektföretaget Tengboms verksamhet i södra Sverige.

Stefan Nilsson har varit vd vid Göingehem sedan oktober 2010. Den 1 september tar han över efter Karlshamnsbostäders vd Inge Storck som också han går i pension.

Läs ocksåNekas lägenhetsbyte trots läkarutlåtande - nu prövas saken

− Jag blev headhuntad som det heter och kände att jag ville prova något nytt. Tänk dig att du står vid perrongen och ser det sista tåget komma. Antingen hoppar du på det eller så låter du det passera. Jag valde att hoppa på det, säger Stefan Nilsson.

Idag bor han i en av Göingehems lägenheter. Planen är att fortsätta bo i hyresrätt även i Karlshamn.

− Karlshamnsbostäder hade allt uthyrt men förhoppningsvis får jag hyra en lägenhet av en privat värd. Jag ska titta på den i nästa vecka.

Läs ocksåHyresgäster får fortsätta betala för tv-kanaler som försvann

Karlshamnsbostäder har 2 200 lägenheter.

Läs också Han blir ny vd för Uppsalahem Tvist om tv-kanaler blir hyresförhandling Hyresgästföreningen sågar argument för att sälja av allmännyttan

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.