Annons

Vinsa lämnar Kiruna för Älvsbyn

Kiruna Efter tio år på Kirunabostäders vd-stol reser sig Annelie Vinsa för att byta arbetsgivare. I mars blir hon vd för Älvsbyns fastigheter.
Foto: Anneli Lundmark
Annelie Vinsa

Annelie Vinsa uppger för SVT Norrbotten att det varit fina år i Kiruna. Men som hemmahörande i Gammelstad i Luleå har det varit slitigt med pendlandet.
– Jag har pendlat till Kiruna från Gammelstad i tio år och nu har jag fått ett erbjudande och då känns det rätt, säger Anneli Vinsa till SVT Norrbotten.
– Det har varit jättebra år. Det har hänt mycket och jag känner att jag har utvecklat företaget, fört det framåt, så nu kanske det är dags att någon annan tar över.

Kirunabostäders styrelseordförande Sten Nylén tycker att det är tråkigt att Annelie Vinsa slutar:
– Hon har varit med i tio år och samarbetet har alltid fungerat bra, men jag önskar henne så klart lycka till i fortsättningen, säger Sten Nylén. Rekryteringen av en ny vd till Kirunabostäder påbörjas omgående.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Det nya jobbet kommer också att innebära en del pendlande. I mitten av april tillträder hon vd-tjänsten i kommunala Älvsbyns fastigheter.

Annons
Läs också Fyrabarnsmamman Sarah tar från matkontot efter hyreshöjning: "Säger nej till glass till barnen" Victorias hem hyrdes ut innan hon flyttat ut – får 20 000 i kränkningsersättning: "Det är ingenting!" De bor med ruttnande fönster – vite på tiotusentals kronor tvingar värden att fixa Barbro lämnade sitt älskade Gotland efter rekordhöga kravet: "Hyran blev droppen" Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.