HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

WEBBSPECIAL: Följ turerna kring MKB

Malmö Hyresstrider, strandningar, kriser i styrelsen och krav på marknadshyror. Följ de senaste årens turer kring avgående vd:n Sonny Modig och MKB i vår tidslinje.

MKB har fått en ny vd. I höst börjar Terje Johansson sitt nya jobb och får den högsta lönen en vd någonsin fått hos MKB. Följ Hem & Hyras tidslinje över de senaste årens turer kring bland annat vd:n Sonny Modig och hans utspel om marknadshyror och de tuffa hyresförhandlingarna mellan Hyresgästföreningen och MKB.

Annons
Läs ocksåRökare anklagas för att ha nikotinskadat lägenhet – skuldsatt i åtta år: ”Känns som att bli rånad”MKB, det kommunala bostadsbolaget i Malmö, kräver ytterligare en hyresgäst på ersättning för rökskador.
Annons
Läs också Rekordnotan: 337 000 kronor för rökare som flyttat ut De första stora uppgörelserna i landet är klara – så hög blir hyreshöjningen Bodde nio månader i lägenheten – nu stämmer värden rökaren på 141 000 kronor Efter tre flyttar på tre år - så fick Klara, 25, äntligen hyra i första hand

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.