HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Willhem öppnar eget i Helsingborg

Helsingborg Nu har det privata fastighetsbolaget Willhem öppnat eget förvaltningskontor i Helsingborg. Bolaget har även nyanställt 6 personer.
Foto: Pixabay
Den första april slog portarna upp till Willhems nya områdeskontor i Helsingborg.

Vad betyder det här för hyresgästerna?
‒ Vi kan nu erbjuda hyresgästerna en bättre service och bygga upp långsiktiga relationer med våra boende. Nu är det Willhems egen personal som hyresgästerna möter i bostadsområdet och även vid besök på områdeskontoret, säger Madeleine Wetterström, Willhems kommunikationschef.

Vart har hyresgästerna vänt sig tidigare?
‒ Vi har använt oss av Lamaro fastighetsförvaltning när det gäller hjälp med serviceanmälan och till Willhems kundservice när det gäller övriga frågor.

Annons
Läs ocksåDemonstration mot rekordhöga hyreskrav i BiskopsgårdenHyresgäster i Boskopsgården demonstrerar mot Willhems krav att få höja hyran med 10 procent. Willhem vill dessutom dra in pengarna till hyresgästernas samlingslokaler.

Hur många personer nyanställer ni?
‒ Inledningsvis bemannas kontoret med 5-6 personer.

Kontoret ligger på Stattena 24 i Helsingborg och är inte bara till för Willhems hyresgäster i Helsingborg. Bostadsbolaget har även lägenheter i Åstorp, Ödåkra, Påarp, Hasslarp och det nya områdeskontoret är även till för dem. Bostadsbolaget har cirka 900 lägenheter och är en av Helsingborgs största privata hyresvärdar.

Annons
Läs också Mahmoud bröt armarna i fallet - hyresvärden erbjöd ersättning mot tystnadsplikt Willhem höjer hyrorna för 3 700 hyresgäster i Storgöteborg Niodubblad vinst efter renovering – hyrorna drivs upp Hyreshöjning på gång hos Willhem i Göteborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.