Annons

Willhem öppnar eget i Helsingborg

Helsingborg Nu har det privata fastighetsbolaget Willhem öppnat eget förvaltningskontor i Helsingborg. Bolaget har även nyanställt 6 personer.
Foto: Pixabay
Den första april slog portarna upp till Willhems nya områdeskontor i Helsingborg.

Vad betyder det här för hyresgästerna?
‒ Vi kan nu erbjuda hyresgästerna en bättre service och bygga upp långsiktiga relationer med våra boende. Nu är det Willhems egen personal som hyresgästerna möter i bostadsområdet och även vid besök på områdeskontoret, säger Madeleine Wetterström, Willhems kommunikationschef.

Vart har hyresgästerna vänt sig tidigare?
‒ Vi har använt oss av Lamaro fastighetsförvaltning när det gäller hjälp med serviceanmälan och till Willhems kundservice när det gäller övriga frågor.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Hur många personer nyanställer ni?
‒ Inledningsvis bemannas kontoret med 5-6 personer.

Kontoret ligger på Stattena 24 i Helsingborg och är inte bara till för Willhems hyresgäster i Helsingborg. Bostadsbolaget har även lägenheter i Åstorp, Ödåkra, Påarp, Hasslarp och det nya områdeskontoret är även till för dem. Bostadsbolaget har cirka 900 lägenheter och är en av Helsingborgs största privata hyresvärdar.

Annons
Läs också Storkonflikt om årets hyreshöjning – Willhem lämnade förhandlingsbordet men höjde hyrorna ändå Få sätter in persienner trots väntad rekordsommar Demonstration mot rekordhöga hyreskrav i Biskopsgården Mahmoud bröt armarna i fallet - hyresvärden erbjöd ersättning mot tystnadsplikt Willhem höjer hyrorna för 3 700 hyresgäster i Storgöteborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.