Annons

Badrummet – så lyfter du det

Tips & Råd ​Låt färgen lyfta ditt badrum. Snabbförändra med nytt duschdraperi. Här är tio fina tips på hur du snabbt förvandlar ditt badrum så det blir som nytt.
 
1. Kakeldekor. Finns en mängd snygga och roliga varianter i självhäftande vinyl.
2. Håll färgen. En enhetlig färgskala är bäst i ett så litet utrymme som badrum brukar vara. Välj handdukar, matta, små detaljer med samma grundfärg.
3. Tvålskål. Fint och väldoftande blir det med små söta tvålar i en skål.
4. Gästhanddukar. Lyxa till det när du ska ha besök. Vik en bunt små handdukar och lägg fram i en korg.
5. Flaskor. Samla schampo- och tvålflaskor vid badkarskanten eller i duschen i en snygg plastbox som tål vatten. Ett enkelt knep för ett städat intryck. Se till att boxen har hål i botten så vattnet rinner igenom.
6. Barnvänligt. Placera ett par krokar på rätt höjd för familjens småfolk så kan de också hjälpa till att hålla ordning.
7. Halkskydd. Finns både som hel matta och i form av små roliga mönster. Smart säkerhet.
8. Bra burkar. Satsa på ett set med förvaring för sådant som står framme: bomullsbollar, badkulor, hårsnoddar.
9. Spänt läge. Skaffa dig mer utrymme för förvaring med hjälp av hyllsystem som spänns mellan tak och golv. Då behöver du inte borra i väggarna.
10. Rent rum. Ha alltid ett städkit stående i badrummet. Såpa, skurborste och torktrasa – så håller du badrummet fint och fräscht.
 

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Behåll eller röj? Så kommer du igång med rensningen hemma Maxa tv-myset med rätt prylar, ljus och inredning Håll värmen genom vinterkylan – med rätt inredning och ljus Så får du vackra väggar hemma – med din egen stil Så pimpar du balkongen för våren och sommaren

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.