Annons

220 Nybrolägenheter till salu

Nybro Det står nu klart vilka fastigheter som kommer att ingå i det försäljningspaket som kommunstyrelsen i Nybro har att ta ställning till.
Nybro Bostads Ab.

220 av Nybro bostads lägenheter samt en del kommunala fastigheter kan kom kommunstyrelsen säger ja komma att säljas. Nästa steg blir i så fall ett kommunfullmäktigebeslut i juni. Uppger lokala medger.

Till att börja med angavs att 50 till 100 lägenheter skulle kunna komma att säljas, men den siffran har alltså mer än dubblats i förslaget från kommunstyrelsens arbetsutskott.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Skälet till försäljningen är att kommunledningen vill att pengar ska frigöras för att Nybro bostads ska kunna bygga mer. De kommunala fastigheterna säljs för att kommunen ska få pengar till att nytt kraftvärmeverk.

Läs mer:

Annons

Efterlyser nyanser i bevakningen av Nybro bostads

Läs ocksåTrollhättepar bakom bolag som vill köpa 174 kommunala lägenheter - Hyresgäst: "Förväntar mig samma höga nivå"Lendita Lindman, ordförande i den lokala Hyresgästföreningen, är kritisk till att kommunala Eidar säljer hennes hem i kvarteret Fridhem i centrala Trollhättan.

Nybro bostads vd får sparken

”Brist på demokrati i Nybro”

Annons

Efter säljbeslut: Nybro bostads vd arbetsbefriad

Läs ocksåOro blandat med hopp efter bostadsbolagets försäljning: "Undrar om det kan bli sämre"Ann-Christin Berntsson och GlennRisto på Lantsågen i Trollhättan.

Nybro bostads måste sälja lägenheter efter oenigt fullmäktigebeslut

Läs också Hyreshuset som är Jans hem ska säljas - men köparen hålls hemlig Två lägenheter såldes för en krona – nu säljs de igen för en halv miljon Ockupation satte stopp för husrivning i Backe – men än är striden inte över

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.