HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Badrumsval lockade många väljare

Gotland Valet av våtrumsmatta engagerar. Det konstaterar Gotlandshem som fick över 700 hyresgäster att rösta och vara med att bestämma utseendet på bolagets nya badrumskollektion.

Det var förra året som Gotlandshem fick veta att våtrumsmattorna som bolaget haft som val i badrummen skulle utgå ur leverantörens sortiment. Men i stället för att raskt välja några nya själva valde hyresvärden att pröva en ny metod.

På bolagets hemsida fick hyresgästerna tycka till och rösta på vilken matta som de tyckte var snyggast av tjugo olika alternativ. De fyra mattor som fick flest röster utsågs till vinnare och kommer ingå i den nya badrumskollektionen och användas på badrumsväggarna.

Läs ocksåMias hobby får ta plats på höjden: "Titanic är mitt lilla skrytbygge"Bilden visar: Mia Mattsén bygger lego i sitt hem.

— Det blev ett mycket större intresse för det här än vad vi hade räknat med. Vi fick in över 700 röster och det blev fyra tydliga vinnare, Tile sand, Brick grå, Brick sand och Raw concrete. Sedan har vi lagt till en helt vit som alternativ, så det finns fem att välja mellan, säger Nora Olofsson på Gotlandshem.

Annons

Det är mycket ljusgrått och beige. Det var ingen som ville ha något färgstarkare?

— Det fanns en del andra färger, det var bland annat något i blått, men nej det gick inte hem.

Läs ocksåGotlandshem vill riva 148 hyresrätter – oroligt läge för hyresgästernaGotlandshems hus i Gråbo

Att låta hyresgästerna bestämma, är det något ni kan tänka er att pröva igen?

Annons

— Absolut, det här har planterat en tanke hos oss att använda vid fler frågor om tycke och smak. I det här fallet har vi valt vilken kvalitet mattorna ska ha och hyresgästerna har valt utseendet. Förhoppningsvis blir fler mer nöjda med det här utbudet, förklarar Nora Olofsson.

Läs också Michaela gör hem opersonliga - men vill själv bo ombonat Allt fler värdar kräver saftig hyreshöjning – Gotlandshem vill höja med 9,95 procent Köksinredningen i lägenheten försvann - 93 år gammal hyresgäst tvingas betala

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.