Annons

Bättre trivsel för +55 boende

Skövde Vid ett välbesökt möte i går kväll för +55 boende på Torggatan i centrala Skövde beslutades att bilda en trädgårdsgrupp.
– Vi diskuterade trivselfrågor och hur utemiljön ska bli bättre, säger Yvonne Granlund, projektledare på Hyresgästföreningen.
Som arrangörer stod den lokala Hyresgästföreningen i området som räknade in drygt 50 hyresgäster i lokalen. Inom kort ska styrelsen ha ett samrådsmöte med Skövdebostäder. Inför mötet vill man veta vad de boende tycker.
Bekymmer med parkeringsplatser och balkonger var några punkter som styrelsen nu ska ta upp med bostadsbolaget.
Det var också information om det bostadspolitiska läget och hotet av hyresrätten som boendeform.
– Vi berättade också om den bostadspolitiska manifestationen som vi ska ha i Göteborg på lördag, dit alla är välkomna, säger Yvonne Granlund.

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.