HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Bildgåtan är Christoffers grej

Blekinge En av Hem & Hyras mesta tävlare Christoffer Karlsson är redan rik på kärlek. Som flitig spelare på triss, lotto och Hem & Hyras bildgåta hoppas han även bli rik på pengar.
Foto: Kia Roman
Tiorummare. Christoffer Error Karlsson och hans sambo hyr ett hus privat på landet utanför Alvesta. Blir det jackpott är det enkelt att lätta ankar och dra ut i världen.

Hemma hos Christoffer Karlsson ligger ballongerna efter 30-årsfesten kvar i soffan. Han berättar hur nervös han var för att fylla trettio. Nu när det är över känns det bara bra och planerna för framtiden är många, både på kort och lite längre sikt.

Bröllop, resa till Japan och att köra bil från Florida till Mexiko är redan spikat. Men vissa drömmar kräver drömvinsten. Det är den han jobbar på genom att vecka efter vecka skicka in bildgåtan till Hem & Hyras lokala sidor i Småland och Blekinge för att tävla om trisslotter. Som mest har han vunnit 650 kronor.

Läs ocksåEna vann 5000 kronor i uppsatstävling

Christoffer Karlsson är en idog tävlare och deltar i det mesta han ramlar över bara det inte krävs en motivering för att vinna. Under åren har det blivit en hel del småvinster men sporren att fortsätta är att kamma hem miljonvinsten.

– Jag är väldigt lyckligt lottad när det gäller kärlek och upplevelser men jag drömmer om att bli ekonomiskt oberoende, berättar han.

Strategin hur han ska göra den dagen han skrapar fram tre tv-apparater på triss är klar.

Läs ocksåHans målning ska smycka husfasad i Hudiksvall

– Jag kommer inte att berätta för någon, inte ens min mamma om att jag ska vara i tv. När jag vunnit går jag in till chefen och säger hejdå! Och sedan åker jag jorden runt. Utan att behöva tänka på att jag snart måste hem igen och jobba, säger Christoffer Karlsson.

Men än så länge jobbar han på en industri i Vislanda. Sedan ett par år hyr han och hans sambo ett av husen som tillhör Dansjö gård utanför Alvesta.

– Här är lugnt och skönt, bra internet och inga grannar som störs om vi tittar på film mitt i natten.

Läs ocksåNationalmuseum ställs mot Helsingborgsrenovering

Christoffer Karlsson har nyligen förnyat passet och passade då på att lägga till Error som andranamn.

– Jag är ensam i Sverige om namnet och ser det som en hyllning till en av karaktärerna i 80-talsspelet The Legend of Zelda. Jag gillar att vara speciell, berättar han och fnissar lite när han tänker på att hur kul det ska bli när en passkontrollant någonstans i världen studsar till över hans namn.

Fakta: CHRISTOFFER KARLSSON

Ålder: 30 år.

Bor: Dansjö gård, Alvesta.

Familj: Sambo, två katter.

Yrke: CNC-operatör.

Övrigt: En av Hem & Hyras trognaste bildgåtelösare i Småland och Blekinge. Ensam i Sverige om att heta Error i andranamn.

Läs också "Inget jippo utan en del av uppdraget" Sara vill bjuda nyanlända grannar på fest

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.