Annons

Cannabisångor stör grannarna – nu ryker hyreskontraktet

Malmö Spring, bråk och cigarettrökning i trapphuset stör grannarna. Dessutom har sonen i familjen skjutit med en soft air gun från ett fönster i lägenheten.

Problemen började i princip när familjen flyttade in i lägenheten i Malmö, hävdar hyresvärden. Det har varit spring och bråk i trapphuset och hög musik från lägenheten. Grannarna har störts både dag- och nattid och hyresvärden har haft flera möten med hyresgästen för att komma tillrätta med problemen. Men inget har hjälpt utan problemen har bara fortsatt, menar hyresvärden. Vid ett tillfälle sköt sonen i familjen med ett soft air gun från ett fönster i lägenheten.

En anställd bevittnade händelsen och kunde också konstatera att sonen träffat dennes bil som stod parkerad nedanför. En annan gång följde en anställd en ”cannabisliknande odör” i trapphuset och när hen ringde på hos familjen visade sig lukten komma inifrån lägenheten. Dessutom har hyresgästen, enligt värden, samlat hushållssopor i trapphuset. Hyresvärden menar att problemen har eskalerat trots upprepade möten och varningar. Därför har hyresvärden sagt upp hyresgästen som dock motsätter sig uppsägningen. Därför har den privata hyresvärden nu vänt sig till hyresnämnden för att få fallet prövat.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Här höjer värdarna hyrorna utan att förhandla - Wladimir vägrar betala: "Jag blev arg" Hyresgäst ringde störningsjouren 41 gånger och skrek ”åk hem till Afrika” till grannar – sägs nu upp från lägenhet Sopkaos på balkongen – hyresgäst uppsagd för tredje gången I jakten på hyresgäster - ungdomsrabatt ska fylla tomma lägenheter Lennarts vägran att flytta kostade för mycket – nu tänker värden om

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.