Annons

De är bästa grannarna

Sandviken En trebarnsfamilj och ett pensionärspar är Sandvikens bästa grannar i år. I helgen firades de av bland andra Sandvikenhus vd Stefan Lundqvist.
Ulla Westin nominerade Mokhles Raheema och Samaher Mezban och deras barn Bassam, Ilan och Eniana. Nathalie Gälldin med sonen Lukas, till höger, nominerade Jan och Stina Henriksen i mitten. Foto: MATS JONSSON

–  Att kunna visa på vilka fina hyresgäster som bor i våra bostadsområden är glädjefyllt. Det är viktigt att sprida den positiva anda som Bästa grannen för med sig, det stärker såväl våra hyresgäster som våra medarbetare, skrev Stefan Lundqvist, Sandvikenhus vd i ett pressmeddelande inför helgens korande av Årets granne bland Sandvikenhus hyresgäster.

Vinnare med följande motiveringar blev:

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Familjen Samaher Mezban: ”Jag har fått toppengrannar, de gör mig så glad varje morgon, de får mig alltid att le. Vi pratar alltid och hejar och de kommer in till mig och bjuder mig på sin mat och bakverk. Toppenfina människor och underbara barn”.

Annons

Nomineringen skrevs av Ulla Westin på Bessemergatan som också var med när diplom med mera delades ut.

”Hon är världens underbaraste Stina, så kärleksfull och min son älskar henne. Hon öppnar tålmodigt alltid dörren när min son plingar på flera gånger om dagen! Hon ställer upp när jag ska handla eller göra något, då får Lucas vara hos henne. Alltid så ödmjuk och omtänksam!”

Läs ocksåAnmäld 829 gånger för fejkboende – grannfejd avgjord i rätten: ”Allt är fabricerat”Kollage med ett hyresavtal, profil av en man och en domstolsförhandling.

Så motiverade Nathalie Gälldin varför Stina Henriksen och hennes man Jan på Blodriskegränd också skulle utses till Bästa grannen.

Annons
Läs också Inger och Ivar har bott mitt emot varandra i nästan 50 år: "Vi är som en stor familj" Trängde sig in hos grannkvinnan – togs i kragen och blev utkastad Kvinna hade nio hundar i lägenheten: ”Lukten går inte att beskriva” 95-årig kvinna störde grannarna – fick kontraktet uppsagt: "Stor påfrestning"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.