Annons

Det kan bli (re)pris för Botrygg

Linköping Hyresvärden Botrygg med lägenheter ibland annat Linköping och Norrköping kan vinna pris för sin fastighetsförvaltning.

Det är Aktivbo, som bland annat genomför kundundersökningar bland hyresgäster, och tidningen Fastighetsnytt som arrangerar tävlingen Branschindex.

Botrygg vann priset 2011, då i klassen för mindre bostadsföretag. Nu har man chansen igen, men eftersom företaget har växt tävlar man nu i klassen för företag med minst 2 000 bostäder. Resultatet grundar sig på en enkätundersökning bland hyresgästerna.

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

”Att vi blir nominerade år efter år är ett tydligt kvitto på att vi håller en hög kvalitet i vår förvaltning. Det är glädjande att se att vi bibehåller vår fina servicenivå trots att vi vuxit kraftigt de senaste åren” kommenterar Botryggs vd Adam Cocozza i ett mejl till Hem & Hyra.

Annons

Han berättar att Botrygg jobbar aktivt med att fråga sina hyresgäster vad som behöver förbättras, vilket han tror bidrar till att de ger sin värd gott betyg.

”I Linköping bjuder vi in ett trapphus per hockeymatch till vår loge i Saab arena där de får äta middag med sina grannar och vår personal och se på elitseriehockey. Det ger våra hyresgäster en möjlighet att lära känna sina grannar lite bättre vilket såklart är väldigt uppskattat. Samtidigt är det en värdefull möjlighet för oss att få reda på hur de upplever sin bostad och sin fastighet”, menar Adam Cocozza.

Annons
Läs ocksåBotrygg vill polisanmäla svartuthyrning i Gårda

Priset delas ut under fastighetsseminariet Business arena i Stockholm den 22 september. Botrygg tävlar mot Roslagsbostäder AB och Stockholms kooperativa bostadsförening som är nominerade i samma klass.

Läs också Nu renoveras de förfallna husen – men hyresgästen Filip har kluvna känslor Bytesaffär ska ge billigare lägenheter i Gårdsten Hyresgäst i Linköping slipper få klädkammare mot sin vilja Många vill förbjuda grannars rök

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.