Annons

Fönstertittande hyresgäst i Ängelholm sägs upp

Ängelholm Hyresgästen i Ängelholm tittar bland annat i grannarnas fönster och brevlådor. Som en följd av beteendet har hyresvärden sagt upp kontraktet.
Foto: Johan Olsson
Hyresgästen i Ängelholm ska bland annat ha tittat in i grannarnas fönster och skrämt både barn och vuxna. Hyresvärden har sagt upp hyreskontraktet på grund av störningarna. Personen på bilden har inget med händelsen att göra.

För två år sedan fick paret ta över lägenheten i Ängelholm. Enligt handlingar som har kommit in till hyresnämnden i Malmö har en av personerna i lägenheten ovanan att kliva fram till grannarnas fönster och titta in. Hyresgästen, som är i 60-årsåldern, tittar även i grannarnas brevlådor, plockar bort namn från brevlådorna samt lägga blommor i dem.

Enligt grannarna har hyresgästen sprungit efter dem och skrikit samt följt efter barn på lekplatsen. Trots att värden har skickat en varningsskrivelse till den aktuella adressen har beteendet fortsatt. 

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Som en följd av de återkommande störningarna har hyresvärden sagt upp kontraktet och hyresgästerna måste flytta vid årsskiftet. Eftersom hyresgästerna inte har godtagit uppsägningen ska hyresnämnden ta ställning till fallet.

Annons
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Malen invaderar Julias hem – värden väntar på att den ska försvinna av sig själv Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar Trakasserad av nazisympatisör - mamman och barnen fick fly sitt hem: "Utbildad att mörda"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.