Annons

Förrådstjuv flyttar

Halmstad Kvinnan skrämde grannarna. Värden ville se henne vräkt men inget hjälpte och saken drevs till hyresnämnden. Och nu flyttar kvinnan.

Det har handlar om misshandel, droger, rattfylla, fester, bråk och polisen har larmats till lägenhet i Halmstad flera gånger. Grannarna är rädda och många vill flytta. Vid ett tillfälle upptäckte en granne ett lås på sitt förråd. Det visade sig sedan, enligt värden, att kvinnan hyrde ut förrådet till någon som sov där.

Värden har sagt upp den unga kvinnan men hon har vägrat flytta och därför drevs saken till hyresnämnden i Göteborg. Det blev dock aldrig någon förhandling. Kvinnan har lovat flytta och värden har dragit tillbaka sin ansökan.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Läs tidigare artikel här: Hyrde ut grannens förråd till kompis

Annons
Läs också Dömd för upplopp vräks efter svartuthyrning - ville ha kvar bostaden för snabbare frigivning Så blev anonyma vittnesuppgifter avgörande när hyresgäst vräks: ”Problematiskt” Belamrade sin lägenhet med saker i flera år – därför får hon ändå bo kvar Hundar skällde konstant – men slarvet med hyran gjorde att pappa och tre barn vräks Skjutning i lägenhet – hyresgäst med bostad i Frankrike sägs upp

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.