Annons

Föryngring i Ovanåker

Ovanåker ​En tredjedel av de anställda i Ovanåkers kommuns fastighetsbolag Aefab, Alfta-Edsbyns fastighets AB, kommer att gå i pension inom de närmaste fem åren.– Ett generationsskifte är på gång, konstaterar vd Mikael Reijer.

​Mikael Reijer blev vd för Aefab i juni och en av hans första arbetsuppgifter blev att ersätta en 67-årig elektriker med en yngre förmåga.

Mikael Reijer arbetade tidigare med fastighetsfrågor i Sandviken men i Ovanåker kommer han att arbeta mer med ledarskap och personalfrågor. Bland annat hoppas han kunna starta ett traineeprogram för de nyanställda.

Annons
ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

– Att på bästa sätt genomföra det här generationsskiftet kommer att bli den viktigaste utmaning för mig som VD, menar Mikael Reijer.

Annons
Läs också Fängelsedomar i muthärva inom kommunalt fastighetsbolag överklagas Räddningstjänsten kritiska mot kommunens missbruksboende - hög risk att fler dör Med 800 nya lägenheter och djärv kontorsflytt tackar vd:n för sig Fem år senare – nu har Fagersta till slut ett kommunalt bostadsbolag "Målet är aldrig att resultatet ska bli bra" – allmännyttorna är fast i fuskarnas klor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.